borste

Vad kostar det att anlita en städfirma?

borsteDet kan finnas många olika anledningar till att du skall utnyttja hushållsnära tjänster, och det är något som alla människor kan få som betalar skatt i Sverige och det kallas för RUT-avdrag.

Det innebär att när du skall beställa en städfirma i Linköping som kommer och städar hemma hos dig enligt ett schema som vi avtalar om så får man hela 50% av kostnaden avdragen direkt på fakturan. I och med detta så blir det billigt och ger er en mindre stressig vardag och vi kan välja att få städning av städfirma i Linköping varje vecka, varannan vecka eller månadsvis.

Kostnaden varierar mellan olika städfirmor, men det blir billigare att teckna avtal som går ut på att städningen planeras enligt era önskemål. Det går så klart att beställa städning av städfirma i Linköping när man vill men kostnaden blir högre. Eftersom alla hem är olika stora så tar det olika lång tid att städa, men om man har ett mindre hem så brukar det alltid finnas en minidebitering på 2-3 timmar. Man får också reda på detta vid första kontakten och den person kommer att städa ert hem kommer ni även att träffa vilket innebär att ni kan prata ihop er om hur städningen skall utföras och hur lång tid det kommer att ta. På detta sätt får man en total uppfattning direkt vad det kommer att kosta och kan planera sina utgifter.

Nu är det väldigt svårt att sätta ett exakt pris med en städfirma i Linköping, men det ligger på strax under två hundra kronor per timme och har man då ett normalt stort hem så kan man räkna med att det kostar runt femhundra vid varje städning som en städfirma i Linköping utför, och är baserad på 3 timmar. Dessa priser kan skilja sig och kontakta en städfirma i Linköping direkt för exakta prisuppgifter.

Att betala en städfirma i Linköping för att städa ens hem kanske lät konstigt för många år sedan. Idag så är det mycket vanligt då så många är upptagen med arbete i tuffa tider. När man kommer hem så är vi trötta och behöver vila, och att då börja att städa när man skall vara ledig är ingen höjdare. Så klart så kan       man inte lämna allt, men att få hjälp med kanske veckostädningen är inte så tokigt och det får man enkelt med städfirma i Linköping som inte heller kostar mycket med avdraget direkt på fakturan.