flytt

Städning? Hur får man hjälp med det i Linköping?

flyttI Linköping, precis som i alla andra städer i Sverige så har vi ett par städfirmor att välja mellan. Senast jag var ute efter en städfirma i Linköping var när jag skulle göra min flyttstädning. Jag hade tagit beslutet att flytta ifrån min kära gamla lägenhet som ligger mittemellan Linköpings Domkyrka och Stora Torget. Efter jag hade plockat fram diverse städtillbehör, dammtrasor, mopp, damsugare, dammvippa samt platshandskar så  insåg jag direkt att jag behöver ha lite hjälp här. Så jag slog i telefonkatalogen efter flyttstädning. Gissa om det dök upp olika förslag! Städarna i Sverige, Städhjälp Hemma, Maries o.s.v. listan tycktes aldrig att ta slut!

Hursom helst så beslutade jag mig för att välja en utav alla dessa städfirmor i Linköping och blev riktigt nöjd med slutresultatet. Ett par tips för er som vill ha det städat och rent hemma är att alltid hålla efter me dammsugning, torka av stolar och bord och att se till att hålla efter med golvstädning då och då. Lägger man bara ett par minuter per dag på städningen så slipper man ägna en hel helg åt att rengöra hemmet!

Vi vidare eftertanke så kom jag på att den bästa städning i Linköping finner man ett par kvarter ner från min nya lägenhet, där bor min lillebror!