Inred barnkammaren så barnen trivs

Det kan vara riktigt kul att inreda barnens rum, många av de saker som finns på marknaden ӓr gulliga och totalt anpassade till de små. Samtidigt ӓr det viktigt att fӧrsӧka tӓnka som ett barn, och då speciellt ens egna barn. Vad skulle de vilja ha i sitt rum? Vilka leksaker och mӧbler ӓr viktigast fӧr dem, fӧr att de ska kunna leka och sova på allra bӓsta sӓtt.

En bra sӓng ӓr naturligtvis det allra viktigaste, redan från fӧdseln. Men ӓven hӓr finns det mycket att 44-4-barnsäng-barnrumvӓlja på, en del sӓngar ӓr gjorda fӧr att leka i. Andra ӓr mest fӧr att sova i, men ӓr ӓndå dekorerade med motiv som barn brukar tycka om. Nӓr man sedan kombinerar dem med trevliga lakan och ӧverkast så har man redan halva rummet klart. Handla din nya barnsäng fraktfritt i den här webbutiken.

Barn behӧver plats

Nӓr barnen ӓr små ӓr det viktigt att planera in tillrӓckligt med utrymme fӧr lek. Ofta har de behov av ganska stor golvyta, de måste kunna kӓnna sig fria att fantisera och hӓrja. Med bra lagringsmӧjligheter under sӓngen eller på hyllor så kan golvet hållas fritt. Vartefter de vӓxer blir det dock viktigare med ett skrivbord och kanske också någonstans att sitta och lӓsa. Man kan fixa till sӓngen med trevliga kuddar eller så kan man lӓgga ut dem på golvet. Här får du guidning hur du syr en saccosäck som barnen kommer älska. Det ӓr något som man faktiskt skulle vilja ha i vardagsrummet också, lite extra sittplats.

Det ӓr viktigt att inreda barnets rum så de kan trivas dӓr, samt ha en skӧn plats att sova på. Barn har helt annorlunda behov ӓn vuxna, något som bӧr återspeglas i deras rum. Med lite fantasi och eftertanke kan man skapa ett speciellt rum som visar hur mycket man uppskattar dem.